Sommeraktivitet med frisbees og bordskånere

(I den betjente åbningstid)
For børn

Sommersjov med frisbees og bordskånere

27.06.20 - 08.08.20
Hvad er en frisbee? Og hvad er en bordskåner? Begge er underlige og svære ord, som måske lige skal tygges på en ekstra gang. Hvis du stadig er i tvivl, så kom ind på børnebiblioteket og spørg os.

I hele sommerferien kan alle børn slippe fantasien løs med farverige tuschstreger. Vi udleverer nemlig frisbees eller bordskånere, som skal pyntes med flotte tegninger – helt efter fri fantasi.

Mandag-torsdag kan man dekorere sin egen frisbee og bagefter sende den på en flyvetur gennem luften ude på bibliotekets græsplæne.

Fredag og lørdag kan man dekorere sin egen bordskåner, som kan pynte på bordet i haven eller campingvognen, når der skal spises varme retter i det lune sommervejr.

Begge aktiviteter er sjove og ligetil og passer derfor til børn i alle aldersgrupper.

OBS! Da der ikke er tilmelding og kun et begrænset antal pladser ad gangen, kan der måske opstå ventetid. Vi opfordrer selvfølgelig til at blive og udfylde ventetiden med fordybelse i en masse spændende læsning. Der er både mulighed for at sidde inde på biblioteket eller låne en bog med ud på græsplænen, hvis vejret er til det.