Mads Nygaard

Køb billet(ter)

14-årige Ahmad og de 235 kunstnere

07.03.19
Forfatter Mads Nygaard er særdeles aktiv i Venligbo-bevægelsen. Han vil denne aften tage afsæt i ”Venligbogen”, som udkom i 2017.

Det er fortællingen om, hvordan en dengang 14-årig syrisk dreng, der flygtede alene til Danmark, fik et hav af kunstnere til at gå sammen om at rejse penge. Ikke bare til Ahmads familiesammenføring, men også til de 36 andre børn og unge fra verdens brændpunkter, der fulgte efter. Alle er de nu blevet genforenet med deres kære. På dansk jord.

Det hele startede med Ahmads brev fra børnehjemmet i Roskilde til forfatter Mads Nygaard, der bor på en pløjemark uden for Hirtshals i Vendsyssel.

Et foredrag om længsel, håb, handlekraft og sammenhold. Og om at turde række ud efter hjælp.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Venligboerne Odder og Odder Bibliotek, og er støttet af Statens Kunstfond.