Vores natur

Aftentur til de ukendte fuglereservater *ALT UDSOLGT*

18.08.20
Aftentur til vores fuglereservater

Arrangementet var oprindelig planlagt til den 28/4-2020.

Langs Tudsdamvej ved Sondrup opkøbte advokat Svend Quistorff ganske meget skov frem til sin død i 2013. Han holdt meget af fugle, så en fond driver nu området som fuglereservater. Naturen er meget varieret og kuperet, og fuglene har i høj grad taget området til sig - men rigtig mange kender det slet ikke. Det råder vi bod på denne tirsdag, hvor formanden for Danmarks Naturfredningsforening i Odder, Ib Salomon, vil lede en tur gennem to af reservaterne. Vi slutter af med kaffe og kage.

Mødested: Parkeringspladsen neden for Sandbjerglejren, Tudsdamvej 5, 8350 Hundslund.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening i Odder og Odder Bibliotek.

Vores natur
En lang række aktører, bl.a. Danmarks Radio, Friluftsrådet og Danmarks biblioteker, er gået sammen om at sætte fokus på Danmarks vilde natur i 2020. Danmarks Radio kommer med en stort anlagt TV-produktion ’Vilde, vidunderlige Danmark’. Odder Bibliotek støtter op om tiltaget med en række natur-arrangementer i foråret.