Forfatter Glenn Bech
Glenn Bech - Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Alder
For voksne
For voksne

Foredrag med Glenn Bech - Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet *UDSOLGT*

05.10.23
Glenn Bech er hurtigt blevet et kendt navn på den danske litteraturscene. I Glenn Bechs seneste udgivelse "Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet" - som han selv giver mærkatet manifest - leverer han et glødende opråb, hvor han brænder alle illusioner om lige muligheder ned og insisterer på at tale ud fra sine egne erfaringer i klassesamfundet.

“Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet” er et indigneret, selvudleverende og ømt manifest om klasseskamp, prol og elite, om provinsbøsser og repræsentationssmykker, moralisme og hykleri, om dem, der altid får taletid, og dem, der ikke føler sig berettiget til en stemme.

Med vrede, misundelse og humor brænder Glenn Bech alle illusioner om lige muligheder ned og insisterer på at tale ud fra sine egne erfaringer i klassesamfundet.

Glenn Bech er uddannet fra Forfatterskolen og er ved siden af forfatterkarrieren praktiserende psykolog. Glenn Bech modtog Politikens Litteraturpris 2022 for ”Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet”. Han debuterede i 2021 med romanen ”Farskibet”.

Materialer