Odder Bibliotek
Køb billet(ter)

Foredrag med Sofie Münster - Sådan ruster vi børn til livet

26.09.19
Som forældre ønsker vi alle det bedste for vores børn. Vi drømmer om, at de har det godt med sig selv, og at de tør stå ved, hvem de er.

Men det er ikke nemt, og denne form for indre styring er ikke noget, der kommer af sig selv. Særligt ikke i en tid, hvor der i samfundet er enormt fokus på præstationer og ydre anerkendelse.

Sofie Münsters foredrag viser, hvordan forældre ruster deres børn til livet – konkret og anvendeligt. Foredraget bygger på den nyeste internationale forskning og er fyldt med konkrete eksempler, som det er nemt for forældre at tage til sig i hverdagen, og mange vil opdage, at når børnene bliver stærke som mennesker, så bliver alt omkring opdragelsen pludseligt meget lettere.

Sofie Münster har igennem en årrække arbejdet med børn og unges udvikling. Hun er forfatter til de to bestsellere ”Klog er noget, man øver sig på” og ”Kærlighed er ikke nok”. Hun er fast tilknyttet ekspert på TV2’s Go’ Morgen Danmark og blev desuden i 2018 udpeget som formand for Børne- og Socialministeriets nye opdragelsespanel.

Hun er stifter og leder af magasinet Nordic Parenting.

Billetter á 30 kr. + gebyr. Billetpris ved indgangen 40 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er støttet af Gigtskolen Odders 10%-pulje.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Gigtskolen Odder, Sundhedsplejen, Børnehaven Bifrost, Egholmgård, Krible Krablehuset, Børnehuset Vennelund, Landsbyordningerne: Gylling, Hundslund, Hou og Saksild, Parkvejens Skole, Vestskolen og Odder Bibliotek