Forfatter Stine Askov
Forfatter Stine Askov

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Bibliotek
Alder
For voksne
Køb billet(ter)
For voksne

Foredrag med Stine Askov

25.09.24
Stine Askov fortæller om arbejdet med sine bøger – senest ”Varme hænder” - og om hvordan hun kom i gang med at skrive. Om hvorfor hun interesserer sig så meget for dem, der har svært ved tilværelsen og hvordan vi bliver til de mennesker, vi gør.

Stine Askov og er forfatter til senest ”Varme hænder” (2024), men det startede med ”Bid” for ti år siden og siden fulgte: ”Kaninens år”, ”Bjørneklo”, ”Katalog over katastrofer” og ”Nøjsomheden”.

“Varme hænder” er en fascinerende roman om Camilla, som tager et markant skridt i sit liv ved at skifte karriere fra børnehavepædagog til handicaphjælper. Hun svarer på en jobannonce, der fremstår som ‘verdens nemmeste job’, hvor hun skal assistere den fysisk handicappede forfatter Mathilde. Men det, der tilsyneladende ligner en chance for et mere roligt og inspirerende arbejdsliv, udvikler sig snart til en række udfordringer, der tester Camillas grænser og udvikling.

”Varme hænder” tilbyder et sjældent og indsigtsfuldt blik på de komplekse dilemmaer, man møder som omsorgsperson, samt en dybdegående undersøgelse af livets mening, personlige begrænsninger, og hvordan man opretholder værdighed.

Stine er uddannet pædagog og har arbejdet som sådan i tyve år. Som pædagog var det ofte børn i udsatte og svære situationer, der rørte hende mest, sådan er det også i hendes bøger. Stine interesserer sig for de mennesker, der står i udkanten af fællesskabet og kigger ind.

Klik her og køb billetter á 100 kr. + gebyr (Åbnet i nyt vindue)

Materialer