Kirkestien i Sondrup

Køb billet(ter)

Gå ad de gamle kirkestier mellem Hundslund og Sondrup

31.08.21
Sondrup har ingen kirke, så når landsbyens indbyggere skulle i kirke, gik de ad stier mellem Sondrup, Torup og Hundslund, hvor kirken ligger. To gamle kirkestier er heldigvis bevaret - de er meget forskellige, men begge snor sig gennem et meget varieret landskab. Kom med på en fin naturtur.

På en kortere strækning er den ene kirkesti ret smal og ruten er i det hele taget noget kuperet. Turen er cirka 4 km lang, og et stykke af den foregår på asfalterede småveje. Guide på turen er Ib Salomon, formand for Danmarks Naturfredningsforening, Odder.

Mødested: P-pladsen ved Hundslund-Hallen, Torupvej 39, 8350 Hundslund.

Billetter á 25 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk (incl. kaffe og kage)

Bemærk: Der er et begrænset antal billetter til dette arrangement. Kun forsalg.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening i Odder og Odder Bibliotek.