Emil Erichsen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
125 Kr
Lokalitet
Odder Gymnasium
Østermarksvej 25
8300 Odder
Arrangører
Alder
For voksne
Køb billet(ter)
For voksne

Jorden rundt og hjem igen - Foredrag med Emil Erichsen

26.02.20
Efter tre års jordomsejling ombord på skibet Havana vendte Emil Midé Erichsen hjem til Danmark i 2016. I dette foredrag fortæller han historien om den omvæltning, det var at komme hjem igen. I foredraget vil Emil også tage publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg.

Gennem nye historier fra sejlturen og endnu ikke viste klip fra ”Kurs mod fjerne kyster”, vil Emil tage publikum med ombord på Havanas rejse hjemover. Han vil med indlevelse fortælle om, hvordan det var fra den ene dag til den anden at skifte den stille hverdag på båden ud med et liv hjemme i gamle rammer - men med et forandret syn på tilværelsen.

I foredraget vil Emil også tage publikum med op langs vestkysten af Norge og hele vejen til Svalbard med familiens ”nye” skib Wallenberg. Med flotte billeder og videooptagelser kommer tilhørerne med ned under overfladen, ned i den fantastiske blå verden og vil opleve svømmende kammuslinger, vilde spækhuggere og kæmpestore pukkelhvaler.

Med oplevelser og fortællinger fra den sydlige halvkugle i Stillehavet til Barentshavet nord for polarcirklen fortæller Emil også om en jordklode, der er hårdt presset og under forandring.

OBS: Arrangementet var oprindelig planlagt til onsdag d. 4. marts 2020, men er ændret til onsdag den 26. februar 2020.

Billetter á 125 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk. Billetpris ved indgangen 150 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek.
 

Materialer