KøkkenKoncert

Køb billet(ter)

KøkkenKoncert - Johannes Hieronymus og Sylfide

31.10.19
Oktober måneds KøkkenKoncert i Kulturkøkkenet i VitaPark bliver med solisterne Johannes Hieronymus og Sylfide.

Tine Mynster og Odder Bibliotek er gået sammen omkring KøkkenKoncerterne. Konceptet er som det har været hidtil med mad fra Green Vibe fra kl. 19 og god original musik fra kl. 20.

Kunstnerne i oktober er:

Johannes Hieronymus
Johannes Hieronymus er en ung musiker og sangskriver fra Århus, der har mange års erfaring. Med en alder på bare 23 år lever han af at spille musik og har to udgivelser i bagagen i form af en EP på fire sange og én single. Med sin stærke vokal og fornemme guitarspil spiller Johannes Hieronymus sine sange med et stort overskud og et nærvær, der går rent ind.

Derudover er Johannes Hieronymus fast guitarist for Julie Berthelsen og spillede blandt andet til Musik under bøgen denne sommer med Julie. De to rejser landet rundt og spiller musikalske foredrag.
Johannes Hieronymus er opvokset på Alrø, og der er hans musikalske fundament lagt. Johannes Hieronymus var fast musiker på Nye Sommersange på Alrø denne sommer, hvor han høstede store roser fra både musikere og publikum.

Se video med Johannes Hieronimus her.

Sylfide
Bag Sylfide står sanger, sangskriver og harpenist Helene Tungelund. Sangene og melodierne er vokset ud af den nordiske folke- og spillemandstraditions rolighed og hjemmelighed og favner samtidig nutiden med feminin styrke og sensitivitet.

Sylfide er et nyt skud på den unge nordiske folkescene, der i disse år oplever stor medvind, men adskiller sig ved at have vokal og nyskrevet dansk lyrik i front. Denne aften kan Sylfide opleves i intime omgivelser, der giver plads til sjælfulde ord, krystalklar vokal og sfærisk harpespil.

Find vej til Kulturkøkkenet her.