Tine Mynster og Østenvind

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:45
Pris
95/195
Lokalitet
Kulturkøkkenet
Vitavej 61
8300 Odder
Arrangører
Odder Bibliotek, Tine Mynster
Alder
For voksne
Køb billet(ter)
For voksne

Køkkenkoncert - Østenvind & Tine Mynster

30.01.20
Da Køkken Koncerter har fået et afbud til næste koncert træder den spillende vært Tine Mynster til med et sæt af hendes egne sange og det andet sæt bliver med bandet Østenvind. Tine Mynster og Odder Bibliotek er gået sammen omkring Køkken Koncerterne. Konceptet er som det har været hidtil med mad fra Folkebistroen (tidligere Green Vibe) fra kl. 19 og god original musik fra kl. 20.

Kunstnerne i januar er nu:

Tine Mynster
“Hverdagspoesi i ord og toner” - enkelt og ganske tæt på, sådan beskrives Tines sange om liv og død og alt det der ligger i mellem.

Tine Mynster udgav i 2015 sin første CD for voksne - "Hjerteland”. "Hjerteland” handler om at turde leve livet, og om at turde tage de vigtige samtaler med dem vi holder af.

Tine Mynster er bosat på Alrø, hvorfra hun driver Galleri Mynster, og har siden 2015 været tovholder på Køkken Koncerter. Tine modtog Odder Kommunes Kulturpris 2018 for dette arbejde.


Østenvind
Østenvind er en duo bestående af Ulrik Horsmark på sang og guitar, samt Søren Christensen på guitar, bas, keys og trommer. 

Østenvind spiller kun egne sange. Sange der er skrevet på dansk, om en verden som den ser ud og opleves af to granvoksne mænd med stor kærlighed til rock og blues, især når det spilles med nærværende sjæl og rytme – hvilket de af hele hjertet forsøger at gøre :-)

De er begge erfarne musikere med mange koncerter, erfaringer og projekter på CV’et. Men nu er det deres egne sange, og det ganske særlige de kan, når de spiller op som Østenvind, der får al deres opmærksomhed.
 

Find vej til Kulturkøkkenet her.