KøkkenKoncert

Køb billet(ter)

KøkkenKoncert - Thomas Lennert og Vankelmod

26.09.19
Så er vi klar til en ny sæson med KøkkenKoncerter i Kulturkøkkenet i VitaPark. Første gang bliver med Thomas Lennert og Vankelmod.

Som noget nyt er biblioteket gået ind i samarbejdet omkring KøkkenKoncerter sammen med Tine Mynster. Konceptet er som det har været hidtil med mad fra Green Vibe fra kl. 19 og god original musik fra kl. 20.

Kunstnerne i september er:

Thomas Lennert
Thomas Lennerts musik er let at lytte til, og med tekster der især vækker genklang hos dem, der er midt i livet med børn, bil og boliglån. Hans sange handler også om at være mand i en verden med krav om fokus på job, krop og kærlighed.

Thomas har spillet jazz på barer i Beijing – og brudevals til ”balle” i Bøvling. Den 52-årige familiefar er til daglig organist i Hornslet kirke, hvor han til sine kor skriver masser af tekst og musik, der også bliver brugt i hele Danmark. Thomas har også skrevet sange om det voksne liv på godt og ondt. ”Nogle gange er han underfundig. Andre gange er han lidt for afslappet. Men Thomas Lennert er aldrig kedelig.”, skrev B.T.’s anmelder om cd’en ”Midtvejs”.

VANKELMOD
spiller med et legende humoristisk sprog og en melodisk lethed en frisk omgang alternativ rockmusik præget af melodiske temaer, der løfter sangene og giver dem en genkendelighed.

De udtrykker sig gennem musikken om velkendte kontraster forbundet med det at være menneske, hvad end det handler om de store eksistentielle spørgsmål, som at være lille og ubetydelig i en stor uforanderlig verden eller de små hverdagsdetaljer som at miste sine nøgler. De hylder de skæve eksistenser i tilværelsen og ser det skæve i os alle. De står ikke foran at skulle erobre den danske musikscene, men de har noget på hjertet og de garanterer altid en nærværende og eftertænksom oplevelse.

Find vej til KulturKøkkenet.