Bestil billet(ter)

Lidt af far – Alzheimers. Foredrag med Frederik Lindhardt

15.03.18
Hør Frederik Lindhardt fortælle om livet sammen med sin demenssyge far – tidligere biskop i Roskilde, Jan Lindhardt.
Foredraget bygger på bogen ”Lidt af far” fra 2017. Bogen handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. men også om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Ligesom den handler om, hvordan Alzheimers og demens udfordrer os og vores syn på selvstændighed, på værdighed og på fornuft.

Kort sagt handler foredraget om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. For man kan ikke undgå at lære noget om sig selv og om livet, når man bliver konfronteret med sygdom og død.

Billetter á 75 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk / billetpris ved indgangen 90 kr. (med forbehold for udsolgt)

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Alzheimerforeningen, FOF Odder, Ældresagen, Odder Kommune - Visitationsteamet og Odder Bibliotek

Frederik Lindhardt (f. 1989): Lidt af far
Reservér