Odder Bibliotek
Mejerivej 14
8300 Odder
Køb billet(ter)

Litteraturkoncert - “Halfdan, Morten og mig”

11.09.19
“Halfdan, Morten og mig” er en koncert bygget op omkring 3 danske digtere. En meget kendt, en knap så kendt, og en nærmest ukendt – Halfdan Rasmussen, Morten Nielsen og Gorm Bull.

Koncerten er en poetisk rejse med plads til både tårer og grin, fremført af to musikanter med noget på hjerte.

Duoen Bull&Hjorth består af:
Palle Hjorth, blev i 2015 kåret som Årets Musiker af de danske kritikere. Han bevæger sig i et hav af musikalske sammenhænge, lige fra Povl Dissing til Poul Krebs, og fra Peter Sommer til Savage Rose.
Gorm Bull er en sangskriver fra Viborg, der har skrevet bunker af sange til sig selv og andre bl.a. Souvenirs og Melodi Grand prix. Han er desuden bagmand til sangen ”Danmarks Jernhårde ladies” fra EM-håndbold 1994.

Bull&Hjorth har udgivet CD’erne “Halfdans 1-2-3 - Noget om voksenliv” og senest “Mit Liv er alles - Morten Nielsen med tidens stemmer” fra 2018.

Billetter á 75 kr. + gebyr. Billetpris ved indgangen 90 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek