Odder Gymnasium
Bestil billet(ter)

Mikael Bertelsen på Shikoku 88 – den japanske pilgrimsrute

21.02.18
I 2017 gennemførte tv-vært, Mikael Bertelsen, den japanske pilgrimsrute ’Shikoku 88’.

Det blev til en programrække på 10 programmer, som blev vist på DR2 i efteråret 2017. Det er ikke første gang Mikael har udfordret sig selv på en pilgrimsrejse, idet han i 2010 gennemførte Caminoen.

Shikokus pilgrimsrute er inddelt i fire områder. Den første del kaldes ’Motivationen’, hvor man skal tænke over, hvorfor man går turen. Næste del af turen er ’Askesen’, som handler om afsavn. Den tredje del af øen og turen hedder ’Oplysningen’ og den sidste del er ’Nirvana’ – ”man går ind i døden” – idet den sidste del af turen er meget hård.

Kan man bruge de mange udfordringer, sådan en rejse kræver, når man kommer hjem til en hverdag bag skrivebordet? Er man blevet en bedre udgave af sig selv? Kan man tage roen og eftertænksomheden med hjem til en hverdag, der er så meget anderledes? Alt dette vil Mikael Bertelsen gøre os meget klogere på i løbet af denne aften.

Billetter á 125 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk / billetpris ved indgangen 150 kr. (med forbehold for udsolgt)

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek.