Forfatter Stine Pilgaard

Køb billet(ter)

Musikalsk forfatterforedrag med Stine Pilgaard

24.02.22
Kom og hør Stine Pilgaard fortælle historier fra de korte sætningers land krydret med højskolesangene fra 'Meter i sekundet'. Vi kan garantere, at det bliver alt andet end kedeligt.

Stine Pilgaard nyeste bog ”Meter i sekundet” har bogstaveligt talt taget læserne og anmelderne med storm. Siden udgivelsen har det regnet ned over bogen med roser, stjerner, hjerter og senest også Weekendavisens Litteraturpris 2020, og vi forstår det godt. Stine Pilgaard skriver med samme humor og klogskab som i sine tidligere romaner, og hun har siden debuten ”Min mor siger” fra 2012 og ”Lejlighedssange” fra 2015 forfinet sin karakteristiske tone og stil. I ”Meter i sekundet” er hun om muligt endnu skarpere end tidligere!

Uanset om du er mangeårig Pilgaard-fan eller endnu har til gode at opdage, hvilken fantasifuldhed, formfuldendt fart og sproglig opmærksomhed Pilgaard skriver sine romaner med, er hendes nyeste bog ”Meter i sekundet” med sikkerhed noget for dig.

På aftenen synger vi også 4 af højskolesangene fra ”Meter i sekundet”. En af sangene er sågar blevet optaget i den 19. udgave af Højskolesangbogen.

Kom og hør Stine Pilgaard fortælle historier fra de korte sætningers land. Vi kan garantere, at det bliver alt andet end kedeligt.

Billetter á 125 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk.

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem FOF Odder og Odder Bibliotek.