Tine Mynster
Nørklekoncert med Tine Mynster

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
75 Kr
Bibliotek
Alder
For voksne
Køb billet(ter)
For voksne

Nørklekoncert med Tine Mynster

27.09.23
Billedkunstner og sangskriver Tine Mynster udgav i marts 2023 bogen ”Lige Nu”, der er et samlet værk i ord, toner og malerier. Men hvad er så en nørklekoncert tænker du måske? Jo, det er en koncert, hvor du som publikum nørkler med hænderne, mens du lytter - enten med eget strikke/hækletøj eller broderier, men hvor du også kan være med til at skabe et helt nyt værk.

Billedkunstner og sangskriver Tine Mynster udgav i marts 2023 bogen ”Lige Nu”, der er et samlet værk i ord, toner og malerier. 11 sange er tidligere udgivet digitalt og nu kommer bogen som indeholder malerier Tine har malet til hver sang. I bogen er der ligeledes tanker om både sangene og værkerne – alt sammen ærligt og tæt på.

Men hvad er så en nørklekoncert tænker du måske?

Jo, det er en koncert, hvor du som publikum nørkler med hænderne, mens du lytter - enten med eget strikke/hækletøj eller broderier, men hvor du også kan være med til at skabe et helt nyt værk, der vil komme med på udstilling i Kunstbygningen Filosoffen i 2024.

Der vil være garn og strikkepinde til rådighed, og du kan strikke videre på det, der ligger i kurvene. Tag også gerne selv garnrester med, hvis du har. Tine vil samle det hele i sommeren 2024, og derefter kommer værkerne med på udstilling.

Det bliver stort. Det bliver kulørt. Og det bliver helt sikkert håndholdt :-)