Parkvejens Skole
Køb billet(ter)

Sund og slank med Claus Dalby

07.10.19
I foredraget beretter Claus Dalby om sin rejse frem mod et sundere og grønnere liv.

I marts 2018 valgte Claus Dalby at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om. Den alt for fede og søde mad blev erstattet af ikke alene sunde, men også smukke salater, supper og andre plantebaserede retter. Efter blot ti måneder resulterede det i et vægttab på 40 kilo. I den forbindelse udgav Claus Dalby bogen ”Slank - Plantemad fra mit grønne køkken”.

I foredraget beretter Claus Dalby ligesom i bogen om sin rejse frem mod et sundere og grønnere liv. Dette har i den grad givet energien et boost, og den nye kost gør, at det er nemt for ham at holde vægten.

”Det er et faktum, at mange ønsker at leve grønnere og mere bæredygtigt, og derfor er det en stor glæde at dele ud af mine personlige oplevelser og erfaringer”, siger Claus Dalby. Han spiser stadig kød og fisk, dog i noget mindre grad end tidligere.

Billetter á 75 kr. + gebyr. Billetpris ved indgangen 90 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem AOF Odder og Odder Bibliotek