Køb billet(ter)

Ud at gå med litteratur på

23.09.19
Alle har brug for en god historie og en frisk gå-tur, så nu flytter vi en ny type læsekreds udenfor i vores by.

Vi mødes på biblioteket, hvor vi begynder med at få dagens novelle læst højt. Teksten udleveres til alle deltagerne, så man kan følge med, mens der læses op. ”Ud at gå med litteratur på” bygger på principperne fra guided fælleslæsning.

Og derefter skal vi ud at gå. To og to skal vi nu snakke om stort og småt, som kan relateres til novellen. Med jævne mellemrum vil vi stoppe op og skifte samtalepartner, så alle får snakket med flere forskellige undervejs på turen. Der vil også blive udleveret spørgsmålskort til novellen, som man kan benytte sig af til at få snakken i gang.

Så her kan du deltage i en læsekreds, hvor du ikke skal forberede dig, men bare møde op med traveskoene på. Gå-turen vil vare ca. 45 minutter, og vi slutter af med en fælles opsamling på biblioteket. Du må gerne være med til alle tre læsekredsture, men du kan også bare deltage en enkelt gang. Vi går en ny rute, hver gang vi mødes.

Mødested: Odder Bibliotek kl. 17.30
Der skal være minimum fem deltagere pr. gang.