Museumsinspektør ved Nationalmuseet og arkæolog Jeanette Varberg

Køb billet(ter)

Viking - Ran, ild og sværd

01.10.20
Museumsinspektør ved Nationalmuseet og arkæolog Jeanette Varberg tager os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode - Vikingetiden.

På baggrund af sit imponerende arbejde med bestseller-bogen Viking - Ran, ild og sværd (2019) tager Jeanette Varberg os med gennem 800 års historie, fra Romerrigets fald til det første korstog.

Vi skal bl.a. forbi datidens slagmarker, plyndringer og magtkampe, og vi skal stifte bekendtskab med de store konger, der samlede magten og grundlagde det Danmark, vi kender i dag. Du får svar på, hvilken rolle kvinderne spiller i historien, hvad de blodige krigere lavede, når ikke de plyndrede og myrdede, hvilken betydning Vikingetiden har for vores nutid og meget, meget mere.

Jeanette Varberg har modtaget Danmarks Radios store formidlingspris Rosenkjærprisen, Blixenprisen og Weekendavisens Litteraturpris for sine bøger.

Forbered dig på en vidende og engageret fortæller.

Billetter á 100 kr. + gebyr kan købes på www.odderbilletten.dk. Billetpris ved indgangen 125 kr. (med forbehold for udsolgt).

Arrangementet er lavet i et samarbejde mellem Odder Museum, FOF Odder og Odder Bibliotek