App'en Biblioteket

Appen "Biblioteket" er hele dit bibliotek samlet i én app. Her kan du søge, reservere, betale gebyrer og blive inspireret, og så hjælper app’en dig også med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.

Med app'en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. App'en har et moderne og indbydende design, og den er nem at bruge. Med app'en bliver det nemt for dig at forny og tjekke dine reserveringer og den er spækket med inspiration, som med stor garanti giver dig lyst til at klikke dig videre.

App’en giver dig adgang til at:

Sådan gør du:

  • Hent app’en "Biblioteket" i Google Play eller i App store
  • App’en er helt gratis for dig. Når du har hentet app’en, vælger du blot kommune og logger ind med dit CPR-nummer/Lånernummer + PIN-kode - så er du i gang.
  • Vælg om du vil have notifikationer i app'en - med eller uden lyd. Til iOS vælger du notifikationer i "tandhjulet" mens det i Android skal gøres i telefonens app-indstillinger.
  • Du kan betale dine gebyrer i app'en med MobilePay. Gå ind ind under "Mine materialer" i menuen, vælg fanen "Mellemværender" og tryk på knappen "Betal med MobilePay". Vær opmærksom på, at hele beløbet betales på én gang.

God fornøjelse med appen. Har du brug for hjælp undervejs, så kontakt os gerne på 87 80 35 50.

Download app'en til Android fra Google Play her (Åbner i nyt vindue) 
Download app'en til iPhone/iPad fra App Store her (Åbner i nyt vindue)