Malene anbefaler sommerferielæsning

Ferien står for døren, og så skal der pakkes god litteratur til tasken og lydbøger til telefonen. Se bibliotekarens feriefavoritter her:

Hvad skal du lave i din ferie? #barelæse

Om ferien skal gå til de varme himmelstrøg eller nogle af vores smukke danske øer, så er det altid godt at have et skønt udvalg af bøger med.
Jeg glæder mig rigtig meget til at læse Ane Riels nye roman "Urværk" Jeg har fundet bøger om videnskabskvinder og storvildtjægere. Der er slægtsromaner og sommerdigte. Der er nyt fra Sjon, min absolutte yndlingsforfatter fra Island, og så er der både dansk, svensk og engelsk kærlighed på listen.
Kom forbi biblioteket nu og find dine læseoplevelser til sommerferien. Vi står altid klar med anbefalinger og gode bøger til dig.

Malene anbefaler sommerlæsning
15.06.21