Malenes anbefalinger til efterårslæsning

Regn, rusk og mørke. Det er nu højsæson for indendørs hygge og dermed tid til at læse gode bøger. Men hvad skal jeg læse..?

Ida Jessens nye roman "Kaptajnen og Ann Barbara" er intet mindre end den bedste bog, hun endnu har skrevet! Virkelig velfortalt historisk roman fra Kongenshus ude på den jyske hede. Her kæmper den tyske kaptajn von Kahlen med både at opdyrke og opmåle det barske område. Fantastisk dramatisk fortælling om et hårdt og ensomt liv.

Der er også nyt fra en af mine yndlingsforfattere nemlig Anne-Sophie Lunding-Sørensen, der nu er udkommet med "Sanatoriet". Der er nye udgivleser fra to af vores allermest elskede tv-journalister nemlig Anders Agger og Søren Ryge, og så har den kendte tegner Nikoline Werdelin har skrevet sin første roman. Den hedder "Hvordan man redder en lemming" og er en dejlig samtidsroman fyldt med skønne personligheder. 

Til inspiration har jeg her samlet en række forskellige bøger, der alle står på min læse-liste dette efterår. De handler om alt fra #MeToo til familie-problemer, kærlighed, krig og klima. God læselyst..

12.11.20