Malenes efterårs-læsning

Nu bliver det snart rigtigt efterår, og dermed for alvor tid til at hygge med en god bog i lænestolen. Det er også højsæson for udgivelser af nye bøger, så dem har jeg en del af på min liste, men der er også plads til genlæsning af en fantastisk god norsk roman.

Per Pettersons roman "Ud og stjæle heste" fra 2004 er et lille mesterværk, som har biografpremiere den 3. oktober. Desværre kan vi ikke se den i Biffen, men lov mig at se den, hvis du får mulighed for det på et tidspunkt. 
Der er nyt fra den schweiziske forfatter Joël Dicker, der endnu en gang har skrevet en stor roman med både mord og spænding, og som denne gang faktisk er en rigtig krimi...
Vibeke Marx er lige udkommet med "Jord og hjerte". Den foregår i 1920'erne, og er en interessant familiehistorie om tømreren Knud, der rejser til Skotland for at arbejde. Der er også nyt fra Dorit Willumsen og Kristian Bang Foss og ikke mindst fra en af mine yndlingsforfattere, nemlig Ane Riel, der har skrevet romanen Bæst. Den glæder jeg mig meget til at læse. Så der er bestemt mulighed for mange gode timer i de bedste romaners selskab dette efterår. God fornøjelse.
 

Malenes læsekreds
03.10.19
Tags