Røde julebær

Ta' en slapper i julemåneden

28.11.18
Julen nærmer sig med hastige skridt. Der er gran og kugler i bybilledet. Lyskæder alle vegne. Ofte er det også en tid med masser af travlhed og julestress – men hvad med at geare lidt ned og hygge med nogle af bibliotekets mange tilbud. Find tid og nærvær til at læse julebøger for børnene, se en film eller tage en tur på biblioteket og lave julepynt.

Lørdag den 1. december skyder vi julen i gang med et værksted, der skal hjælpe alle de ensomme sokker med at få nyt liv i form af snemænd og nisser. Læs mere her.

Hele december har vi desuden Juleværksted i børnebiblioteket. Lav julepynt og julegaver for hele familien. Læs mere her.

Er du ikke til de kreative sysler så lån en hyggelig julehistorie eller se/gense en af julens store filmklassikere. Der er et væld af julefilm og tidligere julekalendre på Filmstriben.dk.

Så husk at gøre plads til hygge og nærvær ind mellem julefrokoster, gaver og madlavning. Flad ud i sofaen og kom i det skønneste julehumør. Lad dig inspirere af titlerne herunder: 

 

Materialer