Åbent Bibliotek, Scanner til dør

Åbent Bibliotek – hele biblioteket er til låns!

Fra d. 1. april 2019 kan du bruge Odder Bibliotek alle ugens dage fra kl. 05-22. Er du oprettet som låner, skal du bare bruge dit sundhedskort og din pinkode – så er biblioteket åbent.

Odder Bibliotek tredobler sin åbningstid, og i hele åbningstiden kl. 05-22 kan du aflevere, afhente og låne materiale - helt som du plejer.

Du kan møde personale på biblioteket alle hverdage kl. 10-17 og lørdage kl. 10-13, hvor de står klar til hjælpe. Når der ikke er personale, åbner du selv biblioteket.

Sådan kommer du ind
Ved hoveddøren hænger der en sort boks. Her scanner du dit sundhedskort og indtaster din pinkode, hvorefter hoveddøren åbner sig.

For at bruge dit sundshedkort som nøglekort, er der et par ting, du skal huske:

• Du skal være oprettet som låner for at bruge Odder Bibliotek med selvbetjening. Du kan oprette dig som låner med Nem-ID her på bibliotekets hjemmeside.
  • Du skal være fyldt 13 år for at bruge Odder Bibliotek alene. Børn under 13 år skal altid være ifølge med en voksen.
  • Dit sundhedskort er personligt. Hvis flere lukkes ind med samme sundhedskort, er kortholderen ansvarlig herfor.

Hvad har du lyst til at bruge dit bibliotek til?
Lån en film fredag aften, slå dig ned i sofaen med en avis søndag eftermiddag eller snup en bog med på letbanens første afgang mandag morgen.

I det åbne bibliotek er hele biblioteket til låns. Bibliotekets plads står til rådighed for klubber, læsekredse og foreninger - og for alle, der gerne vil dele deres interesser og viden med andre, mødes med naboen eller hele håndboldholdet og dem, der bare gerne vil sidde i den velkendte stol. Her er højt til loftet og masser af plads.

Pas godt på vores bibliotek
Vi er fælles om at passe godt på vores bibliotek, når vi bruger det med selvbetjening. Vi håber, at vi alle kan have respekt for hinanden og vise hensyn, når vi i fællesskab bruger biblioteket forskelligt.

Vi lægger stor vægt på trygheden for brugerne af Odder Bibliotek, og fra d. 1. april vil biblioteket derfor være videoovervåget, når der ikke er personale til stede.

Læs mere om Åbent Bibliotek her