Åbent Bibliotek, Scanner til dør

Åbent Bibliotek – hele biblioteket er til låns!

Fra d. 1. april 2019 kan du bruge Odder Bibliotek alle ugens dage fra kl. 05-22. Er du oprettet som låner, skal du bare bruge dit sundhedskort og din pinkode – så er biblioteket åbent.

Scan dit sundhedskort og indtast din pinkode, så åbner Odder Bibliotek dørene fra kl. 5 om morgenen til kl. 22 om aftenen alle ugens dage. Det er en tredobling af åbningstiden. Der vil være personale på biblioteket alle hverdage kl. 10-17 og lørdage kl. 10-13, og i tiden uden personale fungerer biblioteket med selvbetjening.

Hvad har du lyst til at bruge dit bibliotek til?
Lån en film fredag aften, slå dig ned i sofaen med en avis søndag eftermiddag eller snup en bog med på letbanens første afgang mandag morgen.

I det åbne bibliotek er hele biblioteket til låns. Bibliotekets plads står til rådighed for klubber, læsekredse og foreninger - og for alle, der gerne vil dele deres interesser og viden med andre, mødes med naboen eller hele håndboldholdet og dem, der bare gerne vil sidde i den velkendte stol. Her er højt til loftet og masser af plads.

Undskyld vi roder lidt…
Frem mod d. 1. april vil der løbende være klargørende arbejde rundt om i huset. Der skal blandt andet installeres en scanner til dørene og opsættes en helt ny betjeningsdisk centralt i biblioteket.

Praktisk om Åbent Bibliotek
Åbningstider: Alle ugens dage kl. 05-22.
Personalet tager imod alle hverdage kl. 10-17 og lørdage kl. 10-13.

I hele åbningstiden kan du aflevere, afhente og låne materiale.
Helt som du plejer.
Uden for tiden med personale scanner du dit sundhedskort og indtaster din pinkode – så er biblioteket åbent med selvbetjening.

Vi lægger stor vægt på trygheden for brugerne af Odder Bibliotek, og fra d. 1. april vil biblioteket derfor være videoovervåget i tiden uden personale.