corona-pas
Kun adgang til biblioteket med gyldigt corona-pas

Biblioteket åbner med corona-pas

29.04.21
Onsdag den 21. april kl. 10 åbner biblioteket helt igen. ALLE der gæster biblioteket skal kunne fremvise et gyldigt corona-pas. Vi har åbent alle hverdage 10-17 (men ikke lørdag og søndag).

Myndighederne har nu givet grønt lys for, at vi kan åbne biblioteket igen (næsten som normalt). Det nye krav er, at du ved indgangen skal fremvise et gyldigt corona-pas (børn under 15 år er undtaget). Du skal stadig bruge mundbind eller visir og holde 2 meters afstand til andre i bibliotekets lokaler. Vi opfordrer til, at du kommer alene.

Netop fordi der skal tjekkes corona-pas, bliver der ikke adgang til det selvbetjente bibliotek. Det er altså kun muligt at komme ind, mens der er personale til stede alle hverdage kl. 10-17.

Klik her og læs mere om brugen af corona-pas på coronasmitte.dk (Åbner i nyt vindue).

Klik her og se, hvor du kan blive testet (Åbner i nyt vindue).

Det kan du:

• Få betjening hos personalet
  • Opholde dig i biblioteket
  • Selv finde materialer på hylderne
  • Låne
  • Aflevere
    (har du blot en enkelt bog eller to, du skal aflevere, er det muligt at sætte den på en vogn ved personalet i døren uden corona-pas og uden kvittering for aflevering)
  • Afhente reserverede materialer
    (pr. 28/4-21 er det muligt uden corona-pas at aflevere dit sundhedskort til personalet i døren, som så finder og udlåner dine reserveringer til dig og udleverer dem ved bibliotekets bagindgang)
  • Læse avis
  • Lege i børnebiblioteket (legesager er dog ikke fremme endnu)
  • Bruge PC'ere, printe og kopiere
  • Reservere materialer på bibliotekets hjemmeside, via App'en Biblioteket eller på Bibliotek.dk

Det kan du IKKE:

• Selv lukke dig ind på biblioteket mellem 5-22
  • Besøge biblioteket lørdag og søndag

Skriv gerne til os på voksenbiblioteket@odder.dk eller ring til os på tlf. 87 80 35 50 i tidsrummet 10-17 på hverdage, hvis du har brug for hjælp.

Hold afstand, sprit hænder, brug mundbind og pas på jer selv og hinanden :-)