Odder Bibliotek

Biblioteket atter åbent fra kl. 05-22

24.06.20
Biblioteket er nu tilbage til normale åbningstider

Nye retningslinjer fra Slots- og Kulturstyrelsen giver os nu lov til at åbne for det selvbetjente bibliotek.

Det vil sige, at du igen kan lukke dig selv ind på biblioteket fra kl. 05 om morgenen til kl. 22 om aftenen.

Personalet vil som altid være til stede fra kl. 10-17 på hverdage og 10-13 om lørdagen.

Samtidig har vi igen fået lov at give adgang til bibliotekets PC’ere, og du kan også printe og kopiere.

Så alt er næsten tilbage som normalt. Du må gerne opholde dig på biblioteket og læse aviser og blade. Du er også velkommen til at sidde og arbejde, eller slå dig ned i sofaen for at læse en god historie med dit barn. Dog har vi endnu ikke legetøj og tegnebord fremme i børnebiblioteket.

Vi har håndsprit og plastichandsker til rådighed, og alle opfordres til at holde afstand og vise omtanke over for hinanden.