Corona-virus

Biblioteket er lukket

21.03.20
Biblioteket er lukket til og med mandag den 13. april (2. påskedag). Der er også lukket for selvbetjening. Se informationer vedrørende lukningen her.

Vi følger statsministerens udmelding om, at alle kulturinsitutioner skal lukke for at reducere spredning af corona-virus.

Vi opfordrer jer til at forny de materialer, I måtte have hjemme. Dette kan ske 7 dage før afleveringsfristen. Såfremt det ikke er muligt at forny, skal materialet afleveres senest 7 dage efter, at vi er genåbnet.

Vi opkræver ikke bøder for materialer, der ikke kan afleveres i lukkeperioden.

Du kan ikke hente reserverede materialer. Har du materialer klar til afhentning, vil de blive stående i 7 dage efter, at vi er genåbnet.

Det er ikke muligt at reservere materialer på Odder Biblioteks hjemmeside eller via bibliotek.dk i lukkeperioden.

Bibliotekets online tilbud er ikke berørt af lukningen. Du kan derfor benytte dig af eReolen og Filmstriben som hidtil. Se hvilke netmedier du har adgang til her.

Odder Kommune aflyser/udsætter alle kommunens offentlige arrangementer til og med den 13. april 2020. Det gælder derfor også bibliotekets arrangementer i samme periode.
Læs mere om aflyste/udsatte arrangementer her.

Hold dig opdateret her på hjemmesiden, hvor vi løbende vil informere.

I lukkeperioden kan du kontakte biblioteket via mail på bibliotek@odder.dk eller du kan spørge www.biblioteksvagten.dk (der bliver dog ikke besvaret spørgsmål i påskedagene 9/4-13/4).

Se også Odder Kommunes hjemmeside og coronavirus.dk.

Pas godt på jer selv og hinanden.