Corona-virus

Biblioteket holder lukket frem til den 7. februar.

14.01.21
Det er derfor ikke muligt at reservere materialer, låne og aflevere. Se informationer vedrørende lukningen her.

Vi følger statsministerens udmelding om, at alle kulturinsitutioner skal lukke for at reducere spredning af corona-virus.

Derfor er biblioteket foreløbig lukket frem til og med den 7. februar. Der er også lukket for selvbetjening.

Forny materialer:

Vi opfordrer jer til at forny de materialer, I måtte have hjemme. Dette kan ske 7 dage før afleveringsfristen. Såfremt det ikke er muligt at forny, skal materialet afleveres senest 7 dage efter, at vi er genåbnet.

Bøder:

Vi opkræver ikke bøder for materialer, der ikke kan afleveres i lukkeperioden.

Reserveringer:

Du kan ikke hente reserverede materialer. Har du materialer klar til afhentning, vil de blive stående i 7 dage efter, at vi er genåbnet.

Det er ikke muligt at reservere materialer på Odder Biblioteks hjemmeside eller via bibliotek.dk i lukkeperioden.

eReolen og Filmstriben:

Bibliotekets online tilbud er ikke berørt af lukningen. Du kan derfor benytte dig af blandt andet eReolen og Filmstriben som hidtil.

Se hvilke netmedier du har adgang til her (åbner i nyt vindue).

Hold dig opdateret her på hjemmesiden, hvor vi løbende vil informere.

Er du studerende?

Send os en mail og hent dine studiebøger.
Klik her og læs mere om muligheden (Åbner i nyt vindue).

Kontakt os:

I lukkeperioden kan du kontakte biblioteket via mail på bibliotek@odder.dk eller du kan spørge www.biblioteksvagten.dk (åbner i nyt vindue), men vær opmærksom på, at det ikke er muligt at bestille materialer i lukkeperioden.

Se også:

Pas godt på jer selv og hinanden.