Frise

Billetsalg er startet

07.12.18
Til foråret har vi blandt andet inviteret Leonora Christina Skov, Svend Brinkmann og Sofie Linde til at komme og holde foredrag. Vi glæder os allerede. Køb din billet allerede nu eller giv den til én, du holder af, i julegave.

Gå glip - Foredrag med Svend Brinkmann *UDSOLGT*
Torsdag den 21. februar kl. 19 på Odder Gymnasium

Professor i psykologi Svend Brinkmann blev kendt i offentligheden, da han i 2014 udgav bogen ”Stå fast”, som blev en bestseller ved at opfordre til modstand mod tidens udviklingstvang. Siden fulgte ”Ståsteder”, der mere opbyggeligt søgte at indkredse nogle etiske og eksistentielle grundværdier, som er værd at stå fast på. I sin bog ”Gå glip – om begrænsningens kunst i en grænseløs tid” fuldendes trilogien med en undersøgelse af, hvordan vi skal indrette os for at kunne stå fast på det, der er væsentligt og meningsfuldt.
Arrangementet er udsolgt.

Fårking Gravid – en fremmed flytter ind
Foredrag med Sofie Linde
Mandag den 11. marts kl. 19 på Odder Gymnasium

Foredrag med studievært Sofie Linde om graviditet, hormoner, den søde ventetid og en hverdag fyldt med cravings efter spandauere.
Hun orkede næsten ikke veninderne, hun tudede, når hormonerne buldrede rundt i kroppen, og hun mistænkte kæresten for at ville kidnappe deres kommende barn. Hun overspiste alt fra mælkesnitter til æbleskiver, faldt i søvn de mærkeligste steder og følte sig som et kluntet monster. Kort sagt: Sofie Linde afskyede den søde ventetid.
Køb din billet her.

Forfatterforedrag med Leonora Christina Skov
Mandag den 8. april kl. 19 på Odder Gymnasium

Leonora Christina Skov bragede igennem den litterære lydmur med romanen ”Den, der lever stille” i 2018.
Da Leonoras mor dør, beslutter hun at skrive historien om sig selv og sit liv. Om at vokse op som den ensomme Christina i en familie, hvor mor endelig ikke må græde, og far endelig ikke må blive vred, og om at flytte til København og genskabe sig selv som forfatteren Leonora, der til sine forældres rædsel forelsker sig i en kvindelig præst. ”Når du ligger i rendestenen, skal du nok komme hjem”, siger hendes far, men så tager Leonoras raseri og livslyst over.
Køb din billet her.

Se resten af bibliotekets arrangementer foråret 2019 her.

Materialer