Børnevalg

Børnevalg 2019

15.05.19
Børnene kan også stemme i år - deres kandidater er bare kendte børnebogsfigurer! Kom forbi på biblioteket og stem på din favorit.

Det er ikke kun de voksne, der skal have deres stemme hørt i 2019 -  børnene er nemlig stemmeberettigede på biblioteket! Alle børn under 18 har indtil onsdag d. 5. juni  chancen for at komme forbi biblioteket og sætte kryds ved deres favoritkandidat - blandt de opstillede er kendinge fra børnebøgernes verden, såsom Karmaboy, Sallys Far, Vildheksen, Nomerne og Rita & Krokodille.

Blandt de stærke politiske budskaber i år er "Ja til at passe på hinanden", "Nej til stress om morgenen", "Ja til at gå sine egne veje" og "Nej til numsekløe".

Kom forbi biblioteket og studer valgplakaternes budskaber og læg din stemmeseddel i boksen på børnebiblioteket! Vinderen vil blive offentliggjort nogle dage efter folketingsvalget på Grundlovsdag d. 5. juni.

Læs også mere på den officielle side for Børnevalg 2019.

Børnevalget er sat i værk af Ballerup Bibliotekerne og Danmarks Biblioteksforening, som har sat stemmesedler og valgplakater til rådighed for alle biblioteker i landet. I 2017 deltog over 15000 danske børn i Børnevalg 2017.

Oprindeligt skrevet af Nikolaj Deleuran, Kerteminde Bibliotekerne.