Danske tidsskrifter på eReolen Global

De digitale tidsskrifter holder flyttedag

01.02.21
Nu finder du dine digitale tidsskrifter på eReolen Global og app'en Libby, hvor du nemt kan logge på med dit biblioteks login.

RB Digital, der hidtil har været din indgang til de digitale tidsskrifter, fusionerede den 1. januar 2021 med den amerikanske biblioteksdatabase Overdrive, og i den forbindelse har tidsskrifterne fået ny placering.
Fremover skal du bruge hjemmesiden eReolen Global eller appen Libby:

www.ereolenglobal.dk (hjemmesiden åbner i nyt vindue)
Libby by Overdrive i App Store (åbner i nyt vindue)
Libby by Overdrive i Play Butik (åbner i nyt vindue)

Fordele ved den nye platform

På eReolen Global / Libby låner du normalt engelske ebøger og lydbøger fra eReolen, og med tilføjelsen af tidsskrifter bliver det altså nu endnu nemmere at finde bibliotekets digitale tilbud.

På eReolen Global / Libby skal du logge ind med dit almindelige bibliotekslogin, og derefter kan du vælge imellem ebøger, lydbøger, materialer til børn/unge og nu altså også tidsskrifter (magasiner).
Vær opmærksom på, at alle ebøger og lydbøger er på engelsk. Tidsskrifterne er primært på engelsk, men der findes også enkelte på dansk.

Danske tidsskrifter på eReolen Global / Libby:

Af danske magasiner finder du:

• Antik & Auktion Denmark
  • ISABELLAS
  • Vi Unge
  • Spis Bedre
  • Psykologi
  • IN
  • Elle Denmark
  • Elle Decoration Denmark

Se her, hvordan du finder tidsskrifterne (åbner i pdf).

eReolen Global / Libby vil indeholde tidsskrifter, der er op til 3 år gamle.

Antal lån, aflevering og lånerhistorik

Du kan låne lige så mange tidsskrifter, som du vil. Det er samtidig muligt at låne to engelske ebøger eller lydbøger ad gangen.

De tidsskrifter som du låner bliver automatisk afleveret igen efter 21 dage, hvorefter de forsvinder fra din oversigt.
Har du brug for at vende tilbage til et tidsskrift, er det derfor nødvendigt at sætte det på huskelisten og genlåne det.
Ved overgangen til eReolen Global / Libby mister du din tidligere lånehistorik fra RB Digital.

RB Digitals tidligere platform vil stadig være tilgængelig indtil udgangen af februar. Herefter vil det ikke længere være muligt at benytte RB Digital længere, men udelukkende eReolen Global / Libby.