Vintergækker

Du kan igen afhente reserverede materialer og aflevere

24.03.21
Du kan nu igen reservere hjemmefra, afhente reserverede materialer og aflevere. Vi har åbent alle hverdage 10-17 (men ikke lørdag og søndag). Du har ikke selv adgang til bibliotekets hylder eller mulighed for at opholde dig i biblioteket i længere tid.

Det kan du:

• Reservere materialer hjemmefra på bibliotekets hjemmeside, via App'en Biblioteket eller på Bibliotek.dk
  • Afhente reserverede materialer
  • Aflevere materialer

Du kan IKKE:

• Opholde dig i biblioteket i længere tid
  • Selv finde materialer på hylderne
  • Få betjening hos personalet - skriv eller ring til os istedet
  • Læse avis
  • Lege i børnebiblioteket
  • Bruge PC'ere, printe og kopiere

Der må max. være 2 besøgende ad gangen, og vi opfordrer til, at du kommer alene for at afhente/aflevere dine materialer.

Skriv gerne til os på voksenbiblioteket@odder.dk eller ring til os på tlf. 87 80 35 50 i tidsrummet 10-17 på hverdage, hvis du har brug for hjælp. Vi forventer dog at få rigtig travlt i starten, så hav lidt tålmodighed med os.

Havde du reserveringer stående på afhentningshylden fra før vi lukkede ned, så var sidste chance for at hente dem mandag den 15. marts. Bestil dem igen, hvis de stadig har interesse.

Hold afstand, sprit hænder, brug mundbind og pas på jer selv og hinanden :-)

Klik her og læs også "Tjek dine reserveringer" (Åbner i nyt vindue)
Klik her og læs også "Ingen bøder til og med 9. april" (Åbner i nyt vindue)