Efterårets program er klar til dig.

21.08.19
Er du til litteratur, musik, foredrag eller har du lyst til at prøve nye kreative aktiviteter? Hent vores nye program på biblioteket.

I dette efterår sætter vi fokus på læsning for både børn og voksne. Derfor kan du deltage i en ny type læsekreds, hvor vi kombinerer litteratur, samtaler og en rask gå-tur rundt i vores skønne by. Børnene kan deltage i Readaton i efterårsferien, hvor vi finder ud af, hvor mange sider de samlet kan nå at læse på 12 timer.

Vi får også besøg af den norske forfatter Anne B. Ragde og af tegner og forfatter Maren Uthaug. Og der er god musik, når Buul & Hjorth giver koncert bygget op omkring Halfdan Rasmussen.
For de yngste er der børneteater både ude og inde og kreative workshops med både is, perler og mosaik.

Du kan hente et program på biblioteket, og du kan se en oversigt over alle arrangementerne her.

Vi glæder os til at se dig på biblioteket.