Frise med billeder af arrangementer i efteråret 2020 på Odder Bibliotek

Efterårets program klar til dig!

20.08.20
Verden ser anderledes ud, end den gjorde på samme tid sidste år. Vi glæder os til at præsentere dig for alle vores arrangementer i efteråret. Og vi krydser fingre og tæer for, at det hele kan gennemføres :-)

Vi har som altid spændende foredrag, kreative værksteder, teaterforestillinger for de mindste, litteraturforedrag, livestreaming osv. på programmet.

Klik her for at se hele programmet for efterårets arrangementer 2020 (åbner nyt billede).

Alle vores arrangementer kræver billet (på nær det kreative værksted i efterårsferien). Klik her for at hente/købe din billet på www.odderbilletten.dk (åbner nyt billede).

Vi har desuden en del udsolgte arrangementer fra foråret 2020, som vi har været nødt til at flytte til efteråret – dem glæder vi os også til endelig at få afviklet.

Vær opmærksom på, at vi fremover ikke udgiver et trykt program med vores arrangementer.

Vel mødt til efterårets arrangementer!