Hjælp til studerende

Er du studerende? Send os en mail og hent dine studiebøger

01.02.21
Selv om Odder Bibliotek er lukket ned, er det nu muligt for studerende at låne materialer fra biblioteket til studiebrug.

Du kan låne materialer fra Odder Bibliotek, og vi skaffer også materialer til dig fra andre biblioteker i det omfang, det kan lade sig gøre.

Hvordan bestiller jeg?

For at bestille materialer til studiebrug, skal du kontakte bibliotekaren på mail.

Skriv til: voksenbiblioteket@odder.dk.

Skriv gerne din fødselsdato (IKKE CPR-nummer) og dit telefonnummer. Send os en liste over hvilke materialer, du gerne vil have bestilt. I øjeblikket er det ikke muligt, at du selv kan bestille dine materialer.

Hvornår kan jeg hente jeg materialerne?

Vi kontakter dig, når materialerne er klar til afhentning. Afhentning skal ske tirsdag, onsdag og torsdag mellem kl. 14.00 og 16.00.

Hvad nu hvis jeg ikke er oprettet som låner?

Klik her og opret dig som låner på Odder Bibliotek med NemID (åbner i nyt vindue).

Biblioteksvagten.dk

Du kan også få hjælp til din opgave ved at kontakte Biblioteksvagten på mail, chat, sms eller telefon. Her sidder bibliotekarer fra hele landet klar til at svare på spørgsmål.

Du finder Biblioteksvagten her (åbner i nyt vindue)