Feeling blue? Brug eReolens blå titler

Vi sætter spot på eReolens mange ekstra titler/titler du altid kan låne. Dem vi kalder de blå titler.

Lys i mørket

Det er mørkt, det er koldt og nu er biblioteket også lukket ned igen. Der er kun en ting at gøre for at bevare optimismen: Skru ned for nyhederne og kryb ind i en god bog. Heldigvis har eReolen mange e-bøger og lydbøger du kan vælge imellem, hvis du ikke nåede at hente en stak bøger inden biblioteket lukkede.

Feeling blue?

De blå titler på eReolen er bøger, du altid kan låne, og som ikke tæller med i din kvote. Vælger du en blå titel, sparer du altså et lån, og du slipper for at stå i kø.

Klik her og find alle de blå titler (Åbner i nyt vindue).

Klik her og læs mere om eReolens blå titler på eReolens hjemmeside (Åbner i nyt vindue).

En blandet buket

Alt bliver godt igen, men læs en bog imens. Skønlitteratur er nemlig det bedste middel mod coronatræthed og der er kun gode bivirkninger. Derfor har vi plukket en bred blandet buket af stærke blå titler til dig. En blå buket, der strutter af selvstændige historier. Her er lidt for enhver smag.

Oprindeligt skrevet af Tine, Aalborg Bibliotekerne.

Bøger med USB-stik
De blå titler - ebøger du altid kan låne
21.01.21