Gode gerninger til Danmarks Indsamling 2022

Gør en god gerning i Odder og hjælp børn i Syrien

12.01.22
Gør en god gerning og hjælp udsatte børn i Syrien. Sådan lyder budskabet, når DR og en række samarbejdspartnere engagerer landets børn i den gode sags tjeneste. Når du gør en god gerning, giver Novo Nordisk Fonden 20 kroner til Danmarks Indsamling. Gerninger registreres online eller på et godhedsbevis på Odder Bibliotek.

Luft din nabos hund, saml skrald omkring din skole, eller hjælp din træner med at pumpe bolde. Det er opfordringen, når Ramasjang, Ultra, DR Lær, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2022 sammen med de yngste danskere - en tilbagevendende hjælpeaktivitet, der hidtil har engageret tusindvis af landets børn.

Frem til Danmarks Indsamling den 29. januar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Røde Kors-projekt i Syrien, som hjælper udsatte børn og unge til at få en uddannelse og dermed øge deres muligheder for fremtiden.

Registrer din gode gerning

Du skal huske at registrere din gode gerning. Det gør du ved at udfylde et Gode Gerninger-bevis, som du henter på biblioteket (eller printer herunder).
Vi skal have modtaget din gode gerning senest fredag den 28. januar kl. 12.

Du kan også klikke her og registere din gode gerning og evt. et foto på dr.dk/godegerninger (Åbner i nyt vindue).

Du kan også klikke her og indsende en video til Ramasjang på dr.dk/ramasjang (Åbner i nyt vindue).

Alle, der laver en god gerning, modtager et velfortjent diplom.