Biblioteksleder Jesper Simonsen

Jesper Simonsen er vores nye biblioteksleder

01.10.21
Vi glæder os meget til at Jesper starter hos os 1. november. Jesper er 53 år og kommer fra en stilling som leder i afdelingen Udvikling, Kultur og Erhverv i Skanderborg Kommune.

Jesper er uddannet Cand.mag. i historie og film- og tv-kundskab, og har efterfølgende efteruddannet sig flere gange. Senest har han taget en diplomuddannelse i ledelse.

Selv fortæller han om baggrunden for at søge stillingen som biblioteksleder i Odder.

- Jeg glæder mig til muligheden for at få sat biblioteket på dagsorden, og være med til at skabe et vedkommende biblioteks- og kulturtilbud til borgerne i Odder. Her vil jeg kunne drage stor nytte af min viden om kulturområdet, og hvordan samspillet er mellem kommune, institutioner og det øvrige civilsamfund.

Klik her og læs mere om vores nye biblioteksleder Jesper Simonsen på Oddernettet (Åbner i nyt vindue)

Vi glæder os til samarbejdet!