Odder Kulturforening

Nu starter Odder Kulturforening

14.12.18
Torsdag den 31. januar ser en ny forening dagens lys. En kulturforening for alle, som vil være med til at gøre kulturområdet i Odder til noget helt særligt.

Hver især kan vi gøre en forskel, men sammen kan vi skabe forandring.

Kulturrådet ønsker, at forene alle de gode kræfter, der findes i kulturlivet, så vi sammen kan arbejde for, at du som kunstner, musiker, forening eller institution, får de bedst mulige rammer, til at skabe kulturelle aktiviteter og oplevelser i hele Odder Kommune.

Vi tror på, at vi er stærkere sammen. At vi i fællesskab kan støtte hinanden i at skabe, udvikle og udføre mange flere, mere sammenhængende og bedre kreative og kulturelle tilbud. At vi kan skabe noget, hvor folk, børn og unge får bedre muligheder for at udfolde sig kulturelt.

Vi ønsker med Odder Kulturforening at skabe et stærkt talerør for kulturen. Et talerør hvor vi, sammen med dig kan sætte dagsordenen for udviklingen af kulturlivet.

Børne-, Uddannelses- og kulturudvalget har givet foreningen 250.000 kr. til kulturudvikling. Det er nu kulturforeningens ansvar, at fordele pengene, til projekter, vi i fællesskab bliver enige om, vil gøre noget godt for kulturlivet i Odder. Til kulturen - Fra kulturen.

Der bliver afholdt stiftende generalforsamling

Torsdag d. 31. januar fra. 18.00 - 21 i Kulturkøkkenet, Vitapark.

Her håber Kulturrådet på, at se så mange som muligt, som er interesseret i kulturområdet.

Se hele invitationen til Generalforsamlingen her.

Tilmeld dig Generalforsamlingen her.

Læs mere om Odder Kulturforening her.