Bogklub på Odder Bibliotek

Ny bogklub for 10-13 årige

Er du vild med at læse bøger? Og vil du gerne mødes med andre, der også er det? Så er den nye bogklub for 10-13 årige på Odder Bibliotek måske noget for dig!

I bogklubben kan du dele alle dine bedste, sjoveste og skøreste læseoplevelser med andre. Og du kan helt sikkert også selv få en masse ny læseinspiration med hjem.

Vi forestiller os, at bogklubben mødes én gang om måneden på Odder Bibliotek. Bogklubben læser og snakker sammen – og de fortæller også gerne andre om det, de laver. Måske med billeder og film på bibliotekets hjemmeside eller en udstilling i biblioteksrummet?

Vil du være med eller bare høre mere? Vi inviterer til et opstartsmøde på Odder Bibliotek, og alle der er nysgerrige på bogklubben er meget velkomne.

Opstartsmøde tirsdag d. 9. april kl. 16.30

Børnebibliotekar Kamille fortæller lidt om hvor og hvordan bogklubben skal mødes. Og så vil hun helt vildt gerne høre mere om, hvad du har lyst til at snakke om i bogklubben!

Vi dækker selvfølgelig op med lidt lækre snacks til mødet. Du er velkommen til at tage en forælder med, så de også kan høre lidt om bogklubben.

Skriv gerne en mail til Kamille, hvis du kommer til opstartsmødet eller hvis du har spørgsmål om bogklubben: kamille.johansen@odder.dk

Vi glæder os rigtig meget til at se jer!