Tunø
Tunø

Ny serviceordning til Tunø

02.06.22
Nu kan du hente bøger fra biblioteket ved Tunø Købmandsgård.

Odder Bibliotek tilbyder, at du kan blive tilmeldt bibliotekets serviceordning på Tunø, således at bestilte materialer fra biblioteket kan afhentes ved Tunø Købmandsgård.

Hvordan tilmelder jeg mig? 

Du tilmelder dig ordningen ved at ringe til Odder Bibliotek på telefon: 87 80 35 50 - eller send en mail til: voksenbiblioteket@odder.dk

Hvordan bestiller jeg materialer?

Hver gang du gerne vil have forskellige bøger, tidsskrifter, film eller børnebøger sendt til Tunø, så ringer du til bibliotekaren på Odder Bibliotek på telefon: 87 80 35 50.

Her kan du bestille bestemte titler, men du kan også ønske at få ”5 gode krimier” eller ”gode bøger til to børn på 4 og 7 år”. Så pakker vi en pose til dig med et spændende udvalg. Bibliotekarerne hjælper altid gerne med inspiration og nye forslag til gode læseoplevelser til både børn og voksne.

Du kan også selv reservere materialer via Odder Biblioteks hjemmeside, bibliotek.dk eller sende biblioteket en mail på voksenbiblioteket@odder.dk med dine ønsker, men husk at blive tilmeldt ordningen først.

Hvornår kommer bøgerne til Tunø? 

Bestilte materialer vil blive udlånt til den enkelte låner på Odder Bibliotek og derefter bragt til servicepunktet ved Tunø Købmandsgård, hvor de kan afhentes i butikkens åbningstid. Bøgerne vil blive leveret i en lukket pose med navn på.

Der vil blive leveret materialer til Tunø hver 14. dag – om onsdagen i ulige uger.

Bestillinger skal være foretaget senest mandage kl. 12.00, hvis materialerne skal nå at komme med fragt til Tunø om onsdagen. Bestiller du populære materialer, som der er mange i kø til, vil de blive sendt til Tunø, efterhånden som de er klar til dig.
 

Aflevering af materialer 

Du afleverer dine materialer fra Odder Bibliotek til servicepunktet ved Tunø Købmandsgård, som sender dem retur med færgen.


For beboerne på Tunø og turister 

Alle kan blive tilmeldt og få sendt materialer fra Odder Bibliotek til Tunø Servicepunkt, - også ferie- og sommerhusgæster. Lånetiden vil være lidt længere end normalt, og der vil ikke blive opkrævet gebyrer ved for sen aflevering.


Ved yderligere spørgsmål om Odder Biblioteks Servicepunkt ved Tunø Købmandsgård kan Biblioteket kontaktes på telefon: 87 80 35 50

Biblioteket på Tunø skole:

Åbent mandag mellem kl. 16-17
På Tunø Skole har Odder Bibliotek samlet et udvalg af bøger til både børn og voksne. Alle materialer tilhører biblioteket på Tunø og skal ikke retur til Odder Bibliotek. Samlingen vil løbende blive fornyet og suppleret med forskellige titler.
Der vil ikke længere være personlig betjening, men samlingen er der til glæde for alle de, som har lyst til at benytte den.