PressReader

Parlez-vous français?

20.04.20
I PressReader finder du over 2400 aviser og 3900 magasiner fra 100 forskellige lande på 60 sprog. Du kan læse fra PC, tablet eller smartphone.

Har du lyst til at læse dagens nyheder på fransk, arabisk, hollandsk, engelsk eller et helt 5. sprog, så har du muligheden i PressReader. Du skal blot gå ind via dette link og taste dit CPR-nummer/Lånernummer + PIN-kode til biblioteket.

Aviser
Det er nemt at læse dagens nyheder direkte på din PC, tablet eller smartphone og følge med, hvis du interesserer dig for internationale nyheder. Som studerende kan du også bruge avisbasen, når du skal finde kilder til din opgave og måske har spansk, fransk eller italiensk som sprogfag.

I PressReader kan du søge aviser frem efter titel eller efter land - og du kan søge på emne på tværs af alle aviser. Måske du er optaget af en international begivenhed -  politisk, økonomisk eller sportslig? Aviser i PressReader går ca. 3 måneder tilbage.

Magasiner
Du finder også rigtig mange lækre magasiner om alt muligt fra madlavning og sport til videnskabelige nyheder.

Opret en konto
Hvis du vil benytte PressReader hjemmefra og bruge PressReaders app, skal du oprette en brugerkonto med din email. Du skal dog altid starte med at gå ind på PressReader via biblioteks hjemmeside og logge ind med dit personnummer + pinkode. Når du har fundet det du vil læse, kan du klikke på ”Open this issue i PressReader App”, og avisen/magasinet lægger sig i app’en under ”downloaded”.

Log dig ind i PressReader her med dit CPR-nummer + PIN-kode til biblioteket.