Bibliotekar Gitte Buur finder krimier frem

Skriv og bestil: Boghjælp til voksne

23.03.21
Har du brug for en stak gode krimier til påskeferien? Skriv en mail og fortæl os, hvilke type bøger vi skal finde frem til lige netop dig.

Savner du at gå rundt mellem reolerne på biblioteket, og bare lade dig friste af de spændende bøger, der står på hylderne?
Det er svært at reservere enkelte titler, hvis man ikke lige går efter noget bestemt, men nu har vi gjort det lettere for alle.

Nyt tilbud til dig:

Bibliotekarerne finder og reserverer de gode bøger, der matcher lige dine ønsker.
Skriv en mail til:

voksenbiblioteket@odder.dk

Skriv lidt om følgende:

• Hvor mange bøger du ønsker
  • Hvilken type bøger f.eks. krimier, romaner, biografier
  • Hvis du ønsker faglitteratur, så skriv hvilket emne (f.eks. havebøger, kogebøger osv.)
  • Skriv gerne lidt om, hvilke rigtig gode bøger du tidligere har læst.
  • Oplys dit fulde navn og eventuelt telefonnummer, men endelig IKKE dit cpr.nr.

Herefter finder bibliotekarerne alle de gode bøger frem. De reserverer dem til dig og stiller dem samlet klar til afhentning på reservationshylden. Så kan du nemt og hurtigt låne dem med hjem.

Har du ikke mulighed for at sende en mail, så ring til os på telefon 87 80 35 50 på hverdage mellem 10-17.