Tilknyt dine egne oplysninger til dit barns lånerkort

Tjek dit barns lånerkort

01.05.22
Børn under 18 år skal nu have tilkoblet en økonomisk ansvarlig på deres brugerprofil

Forældre skal skrive under på, at deres børn må låne på biblioteket.

Alle børn er pr. 16. marts 2022 spærret som brugere ved Odder Bibliotek.

I forbindelse med at Odder Bibliotek er skiftet til et nyt betalingssystem, skal alle børn og unge under 18 år have en økonomisk ansvarlig tilkoblet deres brugerprofil for at kunne låne materialer på Odder Bibliotek.

Dette gælder for nye brugere, men også for alle de børn og unge, der allerede er registreret som lånere ved Odder Bibliotek.

En økonomisk ansvarlig er en myndig person (over 18 år), som vil tage ansvar for barnets eller den unges eventuelle gebyrer og erstatninger i forbindelse med lån af materialer på biblioteket.

Som økonomisk ansvarlig hæfter du for barnets mellemværender (gebyrer og erstatninger) og beskeder fra Odder Bibliotek vil derfor fremover blive sendt til den økonomisk ansvarliges e-boks.

Hvis du er forælder til et barn eller en ung under 18 år, kan du nemt tilføje dig som økonomisk ansvarlig ved at udfylde en samtykkeformular.

Dette gøres online med NemID ved at benytte følgende link:

Klik her og tilføj økonomisk ansvarlig/værge til dit barn (åbner i nyt vindue)

Vær opmærksom på pinkoden. Indtast den pinkode, som dit barn allerede bruger, eller vælg en ny sammen med dit barn.

Når biblioteket har modtaget formularen, vil barnet eller den unge igen kunne benyttet bibliotekets tilbud, helt som tidligere. Der kan dog forventes lidt ekspeditionstid, før spærringen er ophævet.

Den samme formular bruges både til at tilføje en økonomisk ansvarlig på børn, der allerede er aktive lånere ved Odder Bibliotek, men også ved oprettelse af nye børnelånere.

Læs mere om Odder Biblioteks gebyrtakster (åbner i nyt vindue)