Reserveringer klar til afhentning

Vi har brug for din hjælp før vi åbner!

05.05.20
Er dine bestilte materialer stadig aktuelle? Er opgaven afleveret for længe siden, eller har du lånt bogen af din nabo?

Slet dine uaktuelle reserveringer inden vi åbner igen den 18. maj, så hjælper du os gevaldigt!

Da vi lukkede i marts måned, stod der mange reserveringer og ventede på at blive afhentet. De står der stadig alle sammen.

Men har du ikke længere brug for de materialer, som du har bestilt, vil det være en stor hjælp for os, hvis du vil annullere dem.

• Det gælder både, hvis du har "gamle" reserveringer, der har stået på afhentninghylden og ventet på dig i lukkeperioden.

• Det gælder også, hvis du står i kø til materialer, der ikke længere er aktuelle for dig.

Log ind i din lånerstatus enten via hjemmesiden eller via app'en Biblioteket, hvor du fjerner de reserveringer, som du ikke længere skal bruge.

Her kan du også forny dine materialer i det omfang, som det er muligt.

Når du hjælper os med dette, kan vi meget bedre få plads til alle de nye reserveringer, i den første travle tid efter vi åbner.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på voksenbiblioteket@odder.dk.

På forhånd tak for hjælpen.