Billeder fra børnebiblioteket til stillingsopslag
Vi søger en børne- og ungebibliotekar

Vi søger en børne- og ungebibliotekar med evne og vilje til at gøre en forskel

12.02.24
Fra den 1. maj 2024 eller snarest derefter har vi brug for en dynamisk, initiativrig og udadvendt børne- og ungebibliotekar med viden om og interesse for børne- og ungdomslitteratur til at indgå i bibliotekets team.

Vi søger en børne- og ungebibliotekar, der kan formidle og fortælle foran børn, unge og forældre samt sætte sig til tasterne og skrive en fængende tekst til web og sociale medier om aktiviteter og tilbud. Du skal med andre ord kunne lidt af hvert og kunne håndtere en afvekslende arbejdsdag med mange skift, hvor det handler om at tænke borgernes perspektiv ind i såvel tilbud som formidling.

Løbende arbejder vi for en stærkere relation til dagpleje, daginstitution og skole, hvor du i relation til vores samarbejde med skolerne vil få en helt særlig funktion og rolle. Der er stor forventning til din evne til at overtage og videreudvikle allerede igangsatte initiativer.

Stillingen er på 30 timer ugentligt fra 1. maj 2024.
Ansøgningsfrist er den 10. marts 2024. Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 15. marts 2024.

Klik og læs hele stillingsopslaget og ansøg her (Åbner i nyt vindue)