Kriseparat? Lær at klare dig selv i 3 døgn

Kasse med dåsemad og andre fødevarer til en krisesituation
Biblioteket får besøg af en frivillig underviser fra Beredskabsforbundet. Alle borgere er velkomne til at tilmelde sig kurset ”Kriseparat – klar dig selv i 3 døgn”.
Entré voksen: Gratis
Odder Bibliotek

Mejerivej 14
8300 Odder
Danmark

Beredskabsstyrelsen anbefaler nu borgerne i Danmark at være bedre forberedt på kriser og opbygge et hjemmeberedskab – så de enkelte husstande er forberedte på kriser.

"Kriseparat – Klar dig selv i tre døgn" understøtter myndighedernes anbefalinger og giver viden, praktiske anvisninger og tip til at forberede sig på en krise med særlig fokus på forsyningssvigt. For hvad er konsekvenserne hvis strøm, internet, varme og vand sætter ud i flere dage? Kurset kommer også omkring, hvordan naboer kan samarbejde med og hjælpe hinanden – og hvordan man kan sikre sin bolig.

Alle kursister får ’Min Tjekliste’ med hjem. Den hjælper med at skræddersy et hjemmeberedskab til som passer til den enkelte husstand og med at holde det ved lige. For det er først, når vi rent faktisk er forberedt, at vi bidrager til at styrke vores fælles samfundssikkerhed.

Gratis – men tilmelding nødvendig.