Kulturring Østjylland

Odder Kommune deltager i et kultursamarbejde med 5 andre kommuner i Østjylland

Kulturring Østjylland samarbejder med Kulturministeriet og består af kommunerne Favrskov, Norddjurs, Odder, Samsø, Skanderborg og Syddjurs Kommune. Der arbejdes efter mottoet: "Et godt sted at være".

Hver kommune betaler 2,50 kroner pr. indbygger pr. år til aftalen, og beløbet dobles op af Kulturministeriet. I den nuværende aftale som løber fra 2013 – 2016 er der således godt 4 mio. til kulturelle arrangementer rundt i de seks kommuner.

Inden starten i 2012 blev der valgt 9 projekter, som 9 tværgående arbejdsgrupper har eller vil føre ud i livet i løbet af de fire år.

Odder Biblioteks personale deltager - eller har deltaget - i arbejdsgrupperne "Ny dannelse", "Kultur på hjul" og " Gentænk biblioteket".

Odder Musikskole, UdviklingOdder og Odder Museum deltager ligeledes i arbejdsgrupper.

Læs mere om Kulturring Østjylland på kulturringoj.dk