Opret bruger

Du skal være oprettet som bruger for at kunne reservere, låne og anvende alle vores digitale tilbud. Vælg hvilken type biblioteksbruger du vil oprette. Du skal have dit MitID klar for at kunne gennemføre oprettelsen.

Lav en profil for:

Voksen Barn

Voksne

For at kunne oprette dig som bruger, skal du være fyldt 18 år. Du skal desuden have læst og accepteret vores reglement og takster og være informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Bemærk: Er du navne- og/eller adressebeskyttet, skal du møde op på biblioteket i den betjente åbningstid med dit sundhedskort for at blive oprettet som bruger.

Opret dig som voksenbruger

Opret dit barn under 18 år

Alle børn og unge under 18 år have en økonomisk ansvarlig/værge tilkoblet deres brugerprofil for at kunne låne materialer på Odder Bibliotek.

En økonomisk ansvarlig er en myndig person (over 18 år), som vil tage ansvar for barnets eller den unges eventuelle gebyrer og erstatninger i forbindelse med lån af materialer på biblioteket.

Som økonomisk ansvarlig hæfter du for barnets mellemværender (gebyrer og erstatninger), og beskeder fra Odder Bibliotek vil derfor fremover blive sendt til den økonomisk ansvarliges e-boks.

For at kunne oprette dit barn skal du desuden have læst og accepteret vores reglement og takster og være informeret om, hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

Opret dit barn under 18 år